Heilig-Hart College Waregem bezoekt ABC Industrial parts

Een 25-tal leerlingen Informaticabeheer uit het Heilig-Hart College Waregem naderen zo stilaan de eerste eindstreep binnen hun studies. Sommigen stippelen al hun toekomst uit in vervolgstudies zoals ICT. Echter zijn de mogelijkheden qua studies en carrière bijna eindeloos, zeker als je deze combineert met bv. elektronica.

Om een nog beter beeld te krijgen van hoe het er in de échte bedrijfswereld aan toe gaat en welke mogelijkheden de toekomst brengt, bezochten de leerlingen ABC Industrial Parts.

Een korte presentatie, afgetoetst aan de werkelijkheid op de werkvloer, schetst de leerlingen een duidelijker beeld van wat hen zo mogelijk te wachten staat. Het duurde ook niet lang voor het enthousiasme hoog begon op te laaien.
De dagelijkse theorie krijgt een duidelijke invulling, waardoor de studenten inzien hoe ze talenten concreet kunnen ontplooien en kunnen uitvoeren in de (nabije) toekomst.

En wie weet mogen wij binnen enkele jaren een van hen verwelkomen in ons team?

Mijn leerlingen en mijn colega waren (net zoals ikzelf) heel enthousiast over het bezoek. We kregen een boeiende uitleg en voelden ons echt welkom. Voor een aantal leerlingen zal dit bezoek ook een extra motivatie geven om nog dat laaste duwtje inzet te geven voor hun zesde jaar. Ze hebben kunnen ervaren dat ze zelfzeker kunnen zijn over hun toekomst als ze zich inzetten om hun talenten te ontwikkelen. De boodschap die wij hen dagelijks willen geven, hebben jullie aanschouwelijk gemaakt!
(Angeline Vergrote, Heilig-Hart College, Waregem)

Bedankt voor jullie bezoekje en veel succes in de toekomst!

Deel deze pagina op Sociale Media